AYDIN / KUŞADASI - Rahime Bilici İlkokulu

Hüseyin DİBEK - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Hüseyin Dibek 1966 yılında Germencik´te doğdu. İlkokulu 7 Eylül İlkokulu, ortaokul ve liseyi Germencik Lisesi, üniversite eğitimini ise Gazi Üni. Kastamonu Eğitim Yüksekokulu´nda tamamladı. İlk görevine 1988 yılında Malatya´da başladı. 1993 yılında Germencik Hıdırbeyli İlköğretim Okulu´na tayini çıktı. Daha sonra sırasıyla Şehit Cafer İ. Okulu, Hıdırbeyli İ. Okulu ve Çamköy İ. Okulu´nda görev yaptı. 1997´de Çamköy İ. Okulu´nda idareci olarak başladı. 2004´te 7 Eylül İ. Okulu´na atandı. Şubat 2010 - Eylül 2014 tarihleri arasında Ortaklar Kurtuluş Ortaokulunda okul müdürü olarak çalıştıktan sonra 29 Eylül 2014  tarihinden bu yana da okulumuzda Okul Müdürü görevini sürdürmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.