AYDIN / KUŞADASI - Rahime Bilici İlkokulu

May

Salgın hastalığın gözyaşlarını ve korkularını unutmasını ve dünyayı, özellikle küçük gözleri çevreleyen bu travmanın üstesinden gelmesini sağlamak için çocuklara eğlenceli oyunlar ve aktivitelerle yalnız olmadıklarını hissettirmeyi amaçlıyoruz. Oyunlarla tamamlamayı planladığımız projemizin en etkileyici yanı, çocuklarımızın kültürel ve farklı oyunlara eşlik edebilmesidir. Aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak sitemizi ziyaret ediniz.

May

Projemizle öğrencilerin öykü ve şiir yazmalarını sağlayarak yazılı anlatım becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Konuştuğu ve yazdığı dilin inceliklerini ve kurallarını doğru kullanarak hayallerini bir kurgu üzerinde ifade etme becerisini geliştirmesini sağlamaktır.

May

20 Nisan ile 20 Haziran 2020 ayları arasında uzaktan eğitim ile öğrencilerin interaktif olarak evde kaliteli ve doğru vakit geçirmelerini hedeflemektedir.

Şbt

İstiklal Marşını Şiir olarak okuma yarışmasında ilçe birincisi 3/C sınıfı öğrencimiz Fatih Kağan ÖZKAN oldu.

3/C SINIF ETKİNLİĞİ

Mrt

20.03.2019 tarihinde Beslenme Dostu Okul komisyonu olarak Gıda Mühendisi Bülent ADAK, Ebe Emel BİLGİÇ, Okul Müdürü Aydın YÜCEL ve Okul Müdürü Rabia AŞICI  okulumuzu ziyaret etmiş ve yapmış olduğumuz çalışmaları inceleyerek okulumuzun Beslenme Dostu Okul sertifikası almaya hak kazandığını tespit edilmişlerdir. Öğrencilerimizin sağlıklı beslenmelerini sağlamak amacıyla başlatmış olduğumuz çalışmalar bundan sonra da artarak devam edecektir. Her zaman olduğu gibi, bu projede de özveri ile çalışan öğretmenlerimize,müdür yardımcımıza,okul memurumuza,okul personelimize ve bizlere yardımcı ve destek olan velilerimize teşekkür ederim.

Şbt

Velilerimiz 7-11 yaş Aile Eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldılar.

May

Okulumuzda bahar şenliği yaptık.